11.
jan. 2019

RS CHALLENGE 2020

Povodom Dana Republike, u organizaciji Shinkyokushin TRB kluba u Bijeljini, dana 11.01.2020. godine, održan je drugi po redu međunarodni turnir “RS CHALLENGE”

Opširnije

okt. 2019

Shinkyokushin klub TRB uspiješan na turniru u Slovačkoj

Shinkyokushin klub TRB uspiješan na turniru u Slovačkoj. Takmičari su osvojili dvije srebrne i tri bronzane medalje. OSU!

14.
jan

Prvi međunarodni kjokušin karate turnir u Republici Srpskoj

Cilj organizatora turnira "RS čelendž", Šinkjokušin karate kluba "TRB" iz Bijeljine, bio je da ovaj sport približi gledaocima. Na takmičenju je učestvovalo 37 boraca raspoređenih u 5 kategorija. Podršku turniru svojim prisustvom dali su ministar unutrašnjih poslova RS Vladan Lukač, te predsjednik Evropske kjokušin karate organizacije Koen Šarenberg. Organizator je učesnicima obezbijedio priznanja, a za prva 3 mjesta u svim kategorijama pehare i novčane nagrade. Više o ovom prilogu pogledajte u video zapisu.

1.
okt

Tri medalje za mlade karatiste kluba TRB

Članovi našeg kluba osvojili su proteklog vikenda tri medalje na Međunarodnom turniru u Beogradu.
Prvo mjesto u svojoj kategoriji osvojio je David Zorić, drugo mjesto Konstatin Ristić, a treće Mihailo Ranković.

Vijest o našem uspehu prenele su Nezavisne Novine, ceo članak možete pročitati ovde:
Opširnije

21.
sep

Bosna i Hercegovina je postala 96. zemlja članica WKO

Na zvanničnoj internet prezentaciji World Karate Organization objavljeno je da je Bosna i Hercegovina postala 96. država i region sa članstvom u WKO.
link

12.
maj

Zlato!

Dvije zlatne medalje, Danube Cup, Beograd, maj 2018. Željko Sekulić proglašen za najboljeg takmičara, a Miloš za definitivno najborbenijeg.

Bravo momci!!!

12.
maj

Susreti

Susret sa čelnicima svjetske (WKO) i evropske (EKO) karate organizacije. Predsednik (WKO), legenda kyokushinkai karatea, gospodin Kenji Midori, maj 2018., Wroclaw, Poljska.

08.
maj

Četvrtfinale!

Naš tim TRB SHINKYOKUSHIN KARATE, i takmičari Mihailo Ranković i David Zorić ostvarili su značajan rezultat, došavši do črtvrtfinala na turniru održanom u Poljskoj. S obzirom da im je ovo prvi nastup u karijeri, pre-ponosni smo na ostvareni plasman!!!

Učestvovalo je 500 takmičara na ovom VIII internacionalnom turniru u uzrastu od 6–18 godina, u različitim kategorijama.

TAKO SE TO RADI!!!

BRAVO!

07.
apr

Aktuelno

Karate klub Trb ima u planu učestvovanje na više regionalnih i evropskih takmičenja:

07.04.2018 učestvujemo na međunarodnom turniru KOBIERZYCE CUP u Poljskoj.

11-12.05.2018 održava se evropsko prvenstvo shinkyokushin za seniore i juniore u Wroclawu u Poljskoj, gde će takođe učestvovati i TRB karate klub.

18.
jan

Zimski Kamp Triebental

Karate klub "TRB" je nedavno učestvovao na Winter Camp-u, u Triebentalu u Austriji, koji je vodio Shihan Eugeniusz Dadziburg.

http://shinkyokushin.at/wintercamp-2018-triebental/